Mindset in de klas

Hoe leer je kinderen om uitdagingen aan te gaan, hard te werken om iets te bereiken, open te staan voor kritiek, omgaan met het maken van fouten? En bovenal, hoe leer je kinderen om iets te leren van anderen? Kortom, hoe leer je kinderen een groeimindset?

Is dit de cursus of opleiding die je wilt volgen?

Mindset in de klas

Tijdens deze inspiratiemiddag maak je samen met andere leerkrachten kennis met prachtige toepassingen en mogelijkheden van mindset binnen je klas. Ook je eigen mindset komt daarbij natuurlijk aan bod.

Praktische informatie

Om deel te nemen aan deze inspiratiemiddag moet je in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid, zoals een pabodiploma of daaraan gelijkgesteld. Het niveau van de opleiding is HBO+. Lesmateriaal wordt verstrekt door REC5, er zijn dus geen aanvullende leskosten. Ook de koffie en thee is uiteraard gratis. Wel krijgen we met enige regelmaat teruggekoppeld van onze cursisten dat ze zo enthousiast zijn geworden van onze docenten dat ze zelf nog dieper in het onderwerp zijn gedoken en extra boeken hebben gekocht. Dit is uiteraard voor eigen rekening of voor rekening van jouw school.

Wil je een volledig overzicht met alle data van deze opleiding ontvangen? Klik dan hier.

Praktische informatie

Voor wie:
Leerkrachten PO/docenten VO/AB’ers/IB’ers

Aantal bijeenkomsten:
1 (14.00 – 16.30 uur)

Aantal deelnemers:
12-30

Investering:
€95,-

Waar en wanneer:
Steenwijk, november 2024
Hardenberg, april 2025

"Prachtige voorbeelden"

Ik ben zo geïnspireerd geraakt door de mindsettheorie van Carol Dweck dat ik sindsdien anders in het leven probeer te staan.

– J. van Holland, (plusklas)leerkracht en IB’er –