Kleuter lezen uitdaging

Kiene kleuters in de klas

Wil je leren hoe je begaafde kleuters kunt herkennen? En wil je leren wat het verschil is tussen een begaafde kleuter en een kleuter met een ontwikkelingsvoorsprong? Wil jij jouw slimme kleuters helpen met het leggen van een goede basis voor hun verdere schoolleven? Meld je dan nu aan voor onze praktische cursus Kiene Kleuters in de klas. De cursus is gebaseerd op wetenschap, geënt op de praktijk en vooral heel inspirerend!

Is dit de cursus of opleiding die je wilt volgen?

Leerdoelen

Na de cursus kun je:

Onderwerpen

Algemeen

Wil jij jouw slimme kleuters beter leren herkennen? Leer van ‘best practices’ en praktijkvoorbeelden. We maken gebruik van gastdocenten en er is ruimte voor intervisie en reflectie op het eigen leren. De opgedane kennis werk je uit in een praktijkopdracht en na afloop ontvang je het certificaat ‘Kiene Kleuters in de klas’.

Praktische informatie

Om deel te nemen aan deze cursus moet je in het bezit zijn van een onderwijsbevoegdheid, zoals een pabodiploma of daaraan gelijkgesteld. Het niveau van de opleiding is HBO+. Lesmateriaal wordt verstrekt door REC5, er zijn dus geen aanvullende leskosten. Ook de koffie en thee is uiteraard gratis. Wel krijgen we met enige regelmaat teruggekoppeld van onze cursisten dat ze zo enthousiast zijn geworden van onze docenten dat ze zelf nog dieper in het onderwerp zijn gedoken en extra boeken hebben gekocht. Dit is uiteraard voor eigen rekening of voor rekening van jouw school.

Wil je een volledig overzicht met alle data van deze opleiding ontvangen? Klik dan hier.

Praktische informatie

Voor wie:
Leerkrachten PO/IB’ers onderbouw

Aantal bijeenkomsten:
5 (15.00 – 17.30 uur)

Aantal deelnemers:
14-22

Studiebelasting per bijeenkomst:
2 uur (afhankelijk van vooropleiding en ervaring)

Investering:
€695,-

Waar en wanneer:
Regio Assen/Meppel: 8 januari 2025

"Wat een dynamische verdieping!"

De basisopleiding Begaafdheid was al zo compleet en ik was benieuwd naar de follow-up. Het was nog meer dan ik had verwacht. Elke avond had een eigen thema, er waren inspirerende gastsprekers en ik heb alweer zoveel geleerd. Van mij mag er een deel drie komen.

– Sander, leerkracht in Twente–