Algemene voorwaarden

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de opleidingen, cursussen en inspiratiemiddagen. Vul wel alle verplichte velden in. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. Wanneer voldoende deelnemers hebben ingeschreven ontvang je een definitieve bevestiging van plaatsing. Deelnemers worden geplaatst in volgorde van inschrijving.

Maximum en minimum

Er is een maximum en een minimum aantal deelnemers vastgesteld. Wij adviseren daarom om zo vroeg mogelijk in te schrijven. Als de leergang vol is, kun je je voor een wachtlijst aanmelden via e-mail naar info@rec5.nl. Mocht er een plek vrijkomen, dan nemen we contact met je op.

Betaling

Betaling van de leergang zal plaatsvinden na de eerste bijeenkomst middels een factuur. Na inschrijving is het alleen mogelijk te annuleren na overleg en minimaal zes weken voor de start van de eerste bijeenkomst. Je mag wel iemand anders in jouw plaats sturen. Na betaling van het cursusgeld is annuleren niet meer mogelijk, maar in overleg kunnen we in bepaalde gevallen (naar redelijkheid) een deel van het bedrag restitueren.

Opmerkingen

REC5 streeft altijd naar een optimale dienstverlening. Mocht het voorkomen dat je niet tevreden bent dan horen we dat natuurlijk graag via e-mail naar info@rec5.nl.

De volledige tekst van onze algemene voorwaarden vind je hier.

"High tide raises all ships"

– Joseph Renzulli