[wpseo_breadcrumb]

Mindset in de klas

Hoe leer je kinderen om uitdagingen aan te gaan, hard te werken om iets te bereiken, open te staan voor kritiek, omgaan met het maken van fouten? En bovenal, hoe leer je kinderen om iets te leren van anderen? Kortom, hoe leer je kinderen een groeimindset?

Tijdens deze inspiratiemiddag maak je samen met andere leerkrachten kennis met prachtige toepassingen en mogelijkheden van mindset binnen je klas. Ook je eigen mindset komt daarbij natuurlijk aan bod.

Praktische informatie
De inhoud van deze middag wordt ook vaak ingezet tijdens IB-netwerken, teambijeenkomsten en studiedagen. Een planning wordt dan in overleg gemaakt. Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze in-companybijeenkomst, klik hier.

Praktische informatie

Voor wie:
Leerkrachten PO/docenten VO/AB’ers/IB’ers
Aantal bijeenkomsten:
1 (14.00 – 16.30 uur)
Aantal deelnemers:
12-30
Investering:
€95,-
Waar en wanneer:
Nieuwleusen, 18 november 2020
Steenwijk, 7 april 2021
Hardenberg, 2 juni 2021

“Prachtige voorbeelden

Ik ben zo geïnspireerd geraakt door de mindsettheorie van Carol Dweck dat ik sindsdien anders in het leven probeer te staan.

– J. van Holland, (plusklas)leerkracht en IB’er –

Nieuws

Wil je bijblijven op het gebied van begaafdheid? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Leerkrachten en besturen

Weten hoe je je onderwijs nog beter kunt afstemmen op het begaafde kind in je klas?  En hoe je passend beleid erop kunt maken? Rec5 kan helpen.

Diagnostiek

Er zijn verschillende aanleidingen om de capaciteiten van een kind te onderzoeken. Rec5 is gespecialiseerd in diagnostiek en kiest hierbij voor maatwerk.

Start typing and press Enter to search