[wpseo_breadcrumb]

Aanvullende voorwaarden

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de opleidingen, cursussen en inspiratiemiddagen. Vul wel alle verplichte velden in. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. Wanneer voldoende deelnemers hebben ingeschreven ontvang je een definitieve bevestiging van plaatsing. Deelnemers worden geplaatst in volgorde van inschrijving.

Maximum en minimum

Er is een maximum en een minimum aantal deelnemers vastgesteld. Wij adviseren daarom om zo vroeg mogelijk in te schrijven. Als de leergang vol is, kun je je voor een wachtlijst aanmelden via e-mail naar info@rec5.nl. Mocht er een plek vrijkomen, dan nemen we contact met je op.

Betaling
Betaling van de leergang zal plaatsvinden na de eerste bijeenkomst middels een factuur. Na inschrijving is het alleen mogelijk te annuleren na overleg en minimaal zes weken voor de start van de eerste bijeenkomst. Je mag wel iemand anders in jouw plaats sturen. Na betaling van het cursusgeld is annuleren niet meer mogelijk, maar in overleg kunnen we in bepaalde gevallen (naar redelijkheid) een deel van het bedrag restitueren.

Opmerkingen
REC5 streeft altijd naar een optimale dienstverlening. Mocht het voorkomen dat je niet tevreden bent dan horen we dat natuurlijk graag via e-mail naar info@rec5.nl.

Opleidingen en cursussen

Meer weten over onze opleidingen en cursussen? Hier vind je alle informatie. Direct inschrijven is ook mogelijk.

Leerkrachten en besturen

Weten hoe je je onderwijs nog beter kunt afstemmen op het begaafde kind in je klas?  En hoe je passend beleid erop kunt maken? Rec5 kan helpen.

Diagnostiek

Er zijn verschillende aanleidingen om de capaciteiten van een kind te onderzoeken. Rec5 is gespecialiseerd in diagnostiek en kiest hierbij voor maatwerk.

Je kunt pas de juiste vraag stellen, als je niet bang bent voor het antwoord.

– Omdenken –

Wat is jouw vraag? >

Start typing and press Enter to search