[wpseo_breadcrumb]

Werken bij REC5

REC5 is een groeiende organisatie in Noord-Nederland. Bij REC5 zijn onderwijskundigen, orthopedagogen, (gz-)psychologen, logopedisten en ‘specialists in gifted education’ actief. Wij geloven sterk in het delen van kennis en ervaring.

Op dit moment zijn er geen vacatures. Ben jij een professional en wil je graag freelance samenwerken met de specialisten van REC5? Mail dan je curriculum vitae en een gemotiveerde brief naar info@rec5.nl.

We werken samen met diverse hogescholen en universiteiten voor onderzoek en kennisdeling. De stageplaatsen van REC5 zijn praktisch altijd vol. Wil jij een (onderzoeks)stage lopen bij REC5 en volg je de PABO (HBO) of studeer je pedagogiek, orthopedagogiek of onderwijskunde (universitair), mail dan een gemotiveerde brief en je onderzoeksvoorstel naar info@rec5.nl.

Opleidingen en cursussen

Meer weten over onze opleidingen en cursussen? Hier vind je alle informatie. Direct inschrijven is ook mogelijk.

Leerkrachten en besturen

Weten hoe je je onderwijs nog beter kunt afstemmen op het begaafde kind in je klas?  En hoe je passend beleid erop kunt maken? Rec5 kan helpen.

Diagnostiek

Er zijn verschillende aanleidingen om de capaciteiten van een kind te onderzoeken. Rec5 is gespecialiseerd in diagnostiek en kiest hierbij voor maatwerk.

“Succes is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”

– Sir Winston Churchill –

Wat zou jou kunnen helpen? >

Start typing and press Enter to search