Home » Over REC5

Onze missie

Ieder kind en iedere volwassene heeft recht op zijn eigen plek op deze wereld. Daarbij realiseren we ons dat het voor sommige kinderen en later volwassenen een hele uitdaging kan zijn om die plek te vinden. Begaafd zijn lijkt een voorrecht en dat kan het ook zijn. Het kan echter ook problemen veroorzaken als de omgeving van het begaafde kind of de begaafde volwassene er niet op is ingesteld. Het is belangrijk dat de school, de ouders en het kind voldoende inzicht krijgen in leerbehoeftes en leerstrategieën. Wij kiezen voor maatwerk en een persoonlijke aanpak dat past bij het kind.

Karen Wolters
Oprichter REC5

Waarom REC5:

# praktijkgericht
# persoonlijke begeleiding
# ruime blik

Opleidingen en cursussen

Meer weten over onze opleidingen en cursussen? Hier vind je alle informatie. Direct inschrijven is ook mogelijk.

Leerkrachten en besturen

Weten hoe je je onderwijs nog beter kunt afstemmen op het begaafde kind in je klas?  En hoe je passend beleid erop kunt maken? Rec5 kan helpen.

Diagnostiek

Er zijn verschillende aanleidingen om de capaciteiten van een kind te onderzoeken. Rec5 is gespecialiseerd in diagnostiek en kiest hierbij voor maatwerk.

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.”

– Albert Einstein –

Wat zou jou kunnen helpen? >

Start typing and press Enter to search