[wpseo_breadcrumb]

Onze missie

Begaafd zijn lijkt een voorrecht en dat kan het ook zijn. Het kan echter ook problemen veroorzaken als de omgeving van het begaafde kind of de begaafde volwassene er niet op is ingesteld. Of als de begaafde er niet effectief mee leert omgaan. Wij vinden het belangrijk dat school, ouders en kind voldoende inzichten krijgen in leerbehoeftes en leerstrategieën en praktische, effectieve vaardigheden ontwikkelen. We baseren ons op wetenschap en maken de vertaling naar praktische toepasbaarheid waarbij de kernwaarden persoonlijk, inspirerend en maatwerk centraal staan.

Karen Wolters
Oprichter REC5

Waarom REC5:

# praktijkgericht
# persoonlijke begeleiding
# ruime blik

Opleidingen en cursussen

Meer weten over onze opleidingen en cursussen? Hier vind je alle informatie. Direct inschrijven is ook mogelijk.

Leerkrachten en besturen

Weten hoe je je onderwijs nog beter kunt afstemmen op het begaafde kind in je klas?  En hoe je passend beleid erop kunt maken? Rec5 kan helpen.

Diagnostiek

Er zijn verschillende aanleidingen om de capaciteiten van een kind te onderzoeken. Rec5 is gespecialiseerd in diagnostiek en kiest hierbij voor maatwerk.

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.”

– Albert Einstein –

Wat zou jou kunnen helpen? >

Start typing and press Enter to search